Flexwerken in Villa Camelot Apeldoorn

Nu ook flexplekken in villa Camelot, dé kantoorlocatie op loopafstand van het centrum van Apeldoorn. Heb jij regelmatig of juist onregelmatig behoefte aan een werkplek buitenshuis? Dan is een flexplek maandabonnement in Camelot de perfecte oplossing voor jou.

lees meer

Unieke ligging in beschermd stadsgebied

Villa Camelot is vanaf de A1 makkelijk bereikbaar. Het bevindt zich vlakbij het centrum, en aan de rand van een van Apeldoorns meest karakteristieke wijken: de Indische Buurt. Vanwege het unieke en goed bewaarde karakter van de wijk is het gebied aangewezen als beschermd stadsgebied.

Deze wijk is erg bijzonder.

Werken aan de Gardenierslaan

De Gardenierslaan is een van mooiste straten van Apeldoorn. Het is er rustig en groen. Toch wandel je in enkele minuten het levendige centrum in. Om een boodschap te doen of om te lunchen bij De Wilde Pieters of bij Martins.

Liever een broodje in de tuin? Bakkerij de Ochtendstond bakt ze bruin op een steenworpafstand. En bijna buurman slijterij ’t Okshoofd heeft alles onder de kurk voor de vrijmibo.

Jij en je bezoekers kunnen parkeren op eigen terrein, in de straat of in de parkeergarage van Orpheus op drie minuten loopafstand.

Ook gevestigd aan de Gardenierslaan 3

VanBinnennaarBuiten
communicatie met effect
www.vanbinnennaarbuiten.nu

Apeldoornsgemak
hulp aan huis door scholieren en studenten
www.apeldoornsgemak.nl

Feestgemak
uw feest ons werk
www.feestgemakapeldoorn.nl

De andere huurders zijn succesvol op het gebied van opleiding en training, communicatie en management. Wie weet welke kansen dat biedt.

Verhuurmogelijkheden

De keus is aan jou. Wil je éen ruimte huren dan kan dat. Wil je twee ruimtes of zelfs een hele verdieping? Geen probleem. De meer dan royale kantoorsuites op de begane grond en op de eerste verdieping zijn hoog en licht en hebben ornamenten plafonds. De kantoorkamers op de tweede verdieping zijn ruim en licht. De meeste kamers kijken uit op prachtige tuin of op de Gardenierslaan en De Grote Kerk.

Ondernemen vanuit Camelot; op zoek naar wijsheid

Koning Arthur met zijn ridders van de ronde tafel resideerden in Camelot. Vanuit Camelot ondernamen moedige ridders hun queestes. De queeste is een metafoor voor de zoektocht naar wijsheid die je vindt door je ervaringen. De ridders trokken de wereld in om een levenstaak te vervullen. Op hun lange avontuurlijke reizen overwonnen ze grote hindernissen. Uiteindelijk keerden ze gelouterd terug naar de ronde tafel in Camelot.

Alles geregeld

Het is relaxed werken in Camelot. De kantoorruimtes in de villa zijn kant en klaar. Je kunt er zo in. Zet je spullen er in, sluit je laptop of mac aan en je bent in business. Praktische zaken zoals tuinonderhoud en schoonmaak zijn geregeld. In de tuin staan picknicktafels klaar voor een ontspannen gesprek met je relaties. De gemeenschappelijke keuken is van alle gemakken voorzien en je kunt gebruik maken van de tussenverdieping om te vergaderen, een presentatie of een training te geven.

Contact